Contactgegevens Gineke Borger (06) 531 575 14 info@kindcoachgineke.nl
Kindcoach Gineke Opsporen van vaardigheden…
Over Gineke Mijn naam is Gineke Borger. Ik ben 9 jaar werkzaam binnen het basisonderwijs als leerkracht en intern begeleider. Ik vind het een uitdaging om te onderzoeken op welke manier ik kinderen en ouders kan ondersteunen in hun ontwikkeling. Een ieder doet dit op zijn eigen manier. Sinds 2015 ben ik gecertificeerd kinder – en opvoedcoach. Daarnaast ben ik ook een gecertificeerd trainer van het programma ‘Ik Leer Leren’. Als kindercoach... Ga ik altijd uit van de mogelijkheden van het kind en stel dit centraal. Ondersteun ik het kind in het aangaan van eigen verantwoordelijkheid. Ga ik samen met het kind op zoek naar eigen kwaliteiten en kracht. Begeleid ik zo dat het kind zélf ervaart wat het nodig heeft om lekker in zijn/haar vel te zitten Werkwijze Mijn taak als coach is om samen met uw kind de vaardigheden op te sporen die uw kind al wel bezit maar nog niet inzet. Samen gaan we op ontdekkingstocht. Door oplossingsgericht te werk te gaan, niet het probleem maar de oplossing staat centraal, gaan we op zoek naar de vaardigheden en mogelijkheden die een kind laat zien wanneer het wel goed gaat. Er zijn momenten wanneer iets wel lukt. Van hieruit werken we samen aan een oplossing voor de hulpvraag en leert het kind om zijn vaardigheden en mogelijkheden in te zetten. Om ervoor te zorgen dat de ontwikkeling zich blijft voortzetten werk ik in principe tegelijk met u en uw kind. Dit betekent dat u aanwezig kan zijn tijdens de coaching sessie. Op deze manier ontdekken we samen wat het beste werkt en heeft ook u de vaardigheden om uw kind thuis verder te helpen. Vaak zijn er maar een paar sessies nodig. Soms kan één sessie voldoende zijn. Aan het einde van iedere sessie bespreken we welke hulp er verder nog nodig is. Wanneer nodig zal ik u doorverwijzen naar een specialist U kunt via de site, mail of telefonisch een afspraak maken. Algemene Voorwaarden Via de onderstaande link kunt u de Algemene Voorwaarden downloaden die van toepassing zijn op de diensten van Kindcoaching Gineke. Algemene voorwaarden - (Pdf – 38,6 kb)
Kindcoach Gineke Borger
Gineke Borger (06) 531 575 14 info@kindcoachgineke.nl
Kindcoach Gineke - Logo
Kindcoach Gineke - Logo Klein
Ontwerp: Marinke Smits - Webmaster: www.vanderhei.de - 2020
Home Home Kindcoaching Kindcoaching Opvoedcoaching Opvoedcoaching Tarieven Tarieven Over Gineke Over Gineke Contact Contact
Kindcoach Gineke
Kindcoaching Gineke Kindcoaching Opvoedcoaching Ik leer leren Tarieven Over Gineke Contact
Over Gineke Mijn naam is Gineke Borger. Ik ben 9 jaar werkzaam binnen het basisonderwijs als leerkracht en intern begeleider. Ik vind het een uitdaging om te onderzoeken op welke manier ik kinderen en ouders kan ondersteunen in hun ontwikkeling. Een ieder doet dit op zijn eigen manier. Sinds 2015 ben ik gecertificeerd kinder – en opvoedcoach. Daarnaast ben ik ook een gecertificeerd trainer van het programma ‘Ik Leer Leren’. Als kindcoach... ga ik altijd uit van de mogelijkheden van het kind en stel dit centraal. ondersteun ik het kind in het aangaan van eigen verantwoordelijkheid. ga ik samen met het kind op zoek naar eigen kwaliteiten en kracht. begeleid ik zo dat het kind zélf ervaart wat het nodig heeft om lekker in zijn/haar vel te zitten Werkwijze Mijn taak als coach is om samen met uw kind de vaardigheden op te sporen die uw kind al wel bezit maar nog niet inzet. Zo ontdekken we welke mogelijkheden en kwaliteiten uw kind bezit om met ‘problemen’ om te gaan of op te lossen. Samen gaan we op ontdekkingstocht. Door oplossingsgericht te werk te gaan, niet het probleem maar de oplossing staat centraal, gaan we op zoek naar de vaardigheden en mogelijkheden die een kind laat zien wanneer het wel goed gaat. Er zijn momenten wanneer iets wel lukt. Van hieruit werken we samen aan een oplossing voor de hulpvraag en leert het kind om zijn vaardigheden en mogelijkheden in te zetten. Om ervoor te zorgen dat de ontwikkeling zich blijft voortzetten werk ik in principe tegelijk met u en uw kind. Dit betekent dat u aanwezig kan zijn tijdens de coaching sessie. Op deze manier ontdekken we samen wat het beste werkt en heeft ook u de vaardigheden om uw kind thuis verder te helpen. Vaak zijn er maar een paar sessies nodig. Soms kan één sessie voldoende zijn. Aan het einde van iedere sessie bespreken we welke hulp er verder nog nodig is. Wanneer het nodig zal ik u doorverwijzen naar een specialist. U kunt via de site, mail of telefonisch een afspraak maken. Algemene Voorwaarden Via de onderstaande link kunt u de Algemene Voorwaarden downloaden die van toepassing zijn op de diensten van Kindcoaching Gineke. Algemene voorwaarden (Pdf – 38,6 kb)
Kindcoach Gineke Borger
Gineke Borger (06) 531 575 14 info@kindcoachgineke.nl
Contactgegevens Gineke Borger (06) 531 575 14 info@kindcoachgineke.nl
Kindcoach Gineke Opsporen van vaardigheden…
Kindcoach Gineke - Logo
Kindcoach Gineke - Logo klein
Ontwerp: Marinke Smits - Webmaster: www.vanderhei.de - 2020