Contactgegevens Gineke Borger (06) 531 575 14 info@kindcoachgineke.nl
Kindcoach Gineke Opsporen van vaardigheden…
Traning op scholen Samen met Sandra Smits van Sancoaching verzorgen wij de training Ik Leer Leren op scholen. Samen met andere kinderen leren hoe je kunt leren. De training ‘Ik leer leren’ is een speciaal ontwikkeld programma dat kinderen slimme handvaten biedt voor makkelijker en efficiënter leren. Het leert kinderen welke voorwaarden nodig zijn om te kunnen leren. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende werkvormen en oefeningen om te werken aan de leervoorwaarden van de kinderen. Voor wie: Basisschoolkinderen vanaf groep 7 Brugklassers Jongeren in het voortgezet onderwijs Hoogbegaafde kinderen Programma: Les 1: Leerstijlen Les 2: Faalangst & blokkades Les 3: Plannen en organiseren Les 4: Concentreren Het programma bestaat uit vier lessen van anderhalf uur. Na elke training wordt deze geëvalueerd met de leerkracht/mentor. Informatie voor teams en leerkrachten Naast de training voor de kinderen bieden wij ook kennismakingsmodules voor teams en leerkrachten. Tijdens deze kennismakingsmodules krijgt u inzicht en praktische handreikingen ten aanzien van de training Ik Leer Leren. Bent u geïnteresseerd in een van de kennismakingsmodules neem dan geheel vrijblijvend contact op.
Kindcoach Gineke - Logo
Kindcoach Gineke - Logo Klein
 Ontwerp: Marinke Smits - Webmaster: www.vanderhei.de - 2017
Home Home Kindcoaching Kindcoaching Opvoedcoaching Opvoedcoaching Tarieven Tarieven Over Gineke Over Gineke Contact Contact
Kindcoach Gineke - Micheal J. Fox
Traning op scholen Samen met Sandra Smits van Sancoaching verzorgen wij de training Ik Leer Leren op scholen. Samen met andere kinderen leren hoe je kunt leren. De training ‘Ik leer leren’ is een speciaal ontwikkeld programma dat kinderen slimme handvaten biedt voor makkelijker en efficiënter leren. Het leert kinderen welke voorwaarden nodig zijn om te kunnen leren. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende werkvormen en oefeningen om te werken aan de leervoorwaarden van de kinderen. Voor wie: Basisschoolkinderen vanaf groep 7 Brugklassers Jongeren in het voortgezet onderwijs Hoogbegaafde kinderen Programma: Les 1: Leerstijlen Les 2: Faalangst & blokkades Les 3: Plannen en organiseren Les 4: Concentreren Het programma bestaat uit vier lessen van anderhalf uur. Na elke training wordt deze geëvalueerd met de leerkracht/mentor. Informatie voor teams en leerkrachten Naast de training voor de kinderen bieden wij ook kennismakingsmodules voor teams en leerkrachten. Tijdens deze kennismakingsmodules krijgt u inzicht en praktische handreikingen ten aanzien van de training Ik Leer Leren. Bent u geïnteresseerd in een van de kennismakingsmodules neem dan geheel vrijblijvend contact op.
Contactgegevens Gineke Borger (06) 531 575 14 info@kindcoachgineke.nl
Kindcoach Gineke Opsporen van vaardigheden…
Kindcoach Gineke - Logo
Kindcoach Gineke - Logo klein
 Ontwerp: Marinke Smits - Webmaster: www.vanderhei.de - 2017